Steun ons

Steun ons

Veel smartshops zijn een soort van kleine communities met een vaste trouwe klantenkring die hen al decennialang weet te vinden voor het maken van een praatje, delen van ervaringen of vragen om advies. Smartshops zijn vaak een begrip in hun stad en bieden een veilig legaal alternatief voor illegale drugshandel, daarnaast fungeren zij als adviescentrum.

Helaas heeft jarenlang rechts beleid het imago van smartshops geen goed gedaan. Smartshops worden meer en meer gestigmatiseerd als organisaties die zich schuldig maken aan voorbereidende criminele handelingen. Dit buitengewoon negatieve beleid heet ook wel het ondermijningsbeleid. Wil je hier meer over lezen? Klik dan hier.

De VLOS zorgt ervoor dat smartshops zich verenigingen. Samen staan we sterk en kunnen we een tegengeluid geven. Onze leden betalen ieder jaar contributie, hier wordt het onafhankelijke bestuur van betaald. Helaas wordt de druk steeds groter en daarom kan de VLOS ook steun gebruiken van smartshopklanten.

Ben jij een sympathisant van smartshops? Vind jij ook dat smartshops een veilig alternatief vormen voor illegale drugshandel? Beschouw je smartshops als een plek waar je eerlijke informatie kunt krijgen en veilige producten kunt kopen? Kortom, vind je ook dat smartshops bestaansrecht hebben? Wil je ons daarom steunen?

Dit kan door vriend van de VLOS te worden of door een mooi t-shirt te kopen. Wil je meer weten over onze 'vrienden van de VLOS actie?' Klik dan hier. Wil je een t-shirt kopen en ons op die manier steunen? Klik dan hier.

psychonaut by Jake